Om meg

Om meg
Jeg heter Anne Sofie og er født i 1954. Jeg bor i Oslo sammen med min mann Knut, vår datter Maria, kattene Mia og Elvis, og hunden Mario, som er en herlig liten Italiensk Mynde. Jeg har 3 voksne barn som har flyttet ut og to barnebarn. Jeg jobber hjemme med mye forskjellig: Jeg maler, tegner, lager kort, notisbøker, tøymerker, smykker, syr vesker, punger og lommebøker. Min eldste datter, Thordis Merethe/Toddy jobber med noe av det samme som meg. Vi selger varene våre på søndagsmarkedet på "Blå", "Skaperverket" i Markveien på Grünerløkka og "Reprise", en spennende butikk i Schweigaardsgt. i gamlebyen, Oslo. Nå også på epla.no

Thordis Merethe. Olje på lerret.

Kim Helge. Olje på lerret.

Roy Halvor. Olje på lerret.

Mia

Elvis

Mario

Besøk min Epla butikk.
tirsdag 26. mai 2009

 Dukkehuset mitt. Jeg elsker dukkehus og miniatyrer.


 Nice

Saint Paul                                                 Vance

   Villa le Reve                       Den flotte modellen vår!Sommeren 2008 var jeg med Oslo Malerklubb på en ukes tur til Venci i Frankrike. Vi bodde iVilla le Reve, huset til Matisse. Vi hadde med aktmodell. Fint å stå under palmene å tegne. Min veninne Kirsten og jeg var to dager i Nice før vi dro hjem til Oslo. Fin tur!

Kortene lages med klippe-og-lime metoden. Jeg samler på alt jeg kommer over av bilder fra gamle bøker, magasiner, tidskrift o.l. jeg får mye av min bror, Ivar, som bor i Kristiansand, og som samler på mye rart.0 kommentarer:

Følgere

Pinterest

Follow Me on Pinterest